Mohair

Smilene er fremme hos Mohair forud for fredagens kvartfinale ved DM i Rock. Fra venstre Thomas Juul Jensen, Anders Linnet og Steffen Matzen.
Smilene er fremme hos Mohair forud for fredagens kvartfinale ved DM i Rock. Fra venstre Thomas Juul Jensen, Anders Linnet og Steffen Matzen. (Foto: Martin Ravn)

Trioen Mohair forsvarer de horsensianske DM-farver. (Horsens Folkeblad, 08.04.1998)

– Jo, vi har haft mange aftener med kaffe og ostemadder og akustiske guitarer… Thomas Juul Jensen, Steffen Matzen og Anders Linnet sender hinanden nogle indforståede smil. Tilsammen udgør de trioen Mohair, som på fredag skal forsvare de lokale farver ved årets DM i Rock.

I den indledende runde på Nørregade 51 for en måneds tid siden blev de tre sammen med en anden trio, Virus Cookies, kåret som vindere. Virus Cookies spillede kvartfinale forrige weekend og røg ud. Så det lægger ekstra pres på Mohair op til deres kvartfinale fredag på Blitz i Aarhus. De tre er forhåbningsfulde. – På Nørregade 51 vandt vi på publikums-stemmerne, siger Anders Linnet. Det viser, at vores musik efterhånden er nået derhen, hvor vi gerne vil.

Læs artiklen