Milebageriet

Solveig Pedersen viser her et udvalg af Milebageriets flotte madbrød. (Foto: Povl Klaysen)
Solveig Pedersen viser her et udvalg af Milebageriets flotte madbrød. (Foto: Povl Klavsen)

Bagermesterens nyhed går som varmt brød. Særlige bagemetoder til store madbrød og baguettes. (Horsens Folkeblad, 18.04.1995)

Brødet smager mere af brød, sådan karakteriserer bagermester Kurt Pedersen, Milebageriet på Sønderbrogade, sine nye brødtyper, som bages efter helt specielle metoder. Det drejer sig om store madbrød på omkring et kilo og rigtige franske baguettes – eller flutes, som vi nok er tilbøjelig til at kalde dem. Brødene får en lang modningstid – lang hævetid. – På den måde får brødene en kraftig krumme og en sprød skorpe. Noget anderledes, end brød normalt, siger Kurt Pedersen.

Læs artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.