Mathilius Schack Elo f. 5. november 1887 – d. 3. januar 1948

Billedhugger, skaber af Tritonen foran banegården.

Fra Carl Th. Jørgensens udklipssamling : M.S. Elo.

4 thoughts on “Mathilius Schack Elo f. 5. november 1887 – d. 3. januar 1948

 1. Kære.
  Lars. Bo Laursen

  Jeg ved ikke om det har interesse, eller om det er relevant at skrive dette, men det er et forsøg værd.

  Min far, Laurits Andersen (1887 – 1968) var soldaterkammerat med billedhugger Elo, og de var venner til Elo døde. De skrev bl.a. Julebreve til hinanden hvert år. Min far havde gemt alle disse breve, som var skrevet på et kort trykt med billedet af hans forskellige figurer, en ny hvert år. Disse kort har jeg nu, jeg ved ikke om de er interessante for andre. Jeg har også en lille broncestatuette af en kvinde uden arme, han har signeret den, den er ca 15-20 cm høj. Jeg har også en lille kat, den er vist af ler, den fik jeg til min 2 års fødselsdag og har elsket den siden.

  Som skrevet ved jeg ikke om denne lille historie har interesse, men jeg sender den med venlig hilsen Aja

  1. Kære Aja. Tak for din interesse for Horsens Leksikon og din lille historie. Lars Bo Larsen har sendt en kommentar til dig direkte. Med venlig hilsen Lene Tolberg Overgaard, Horsens Leksikon

   1. Kære Ianne og Michael Elo. Mit navn er Pia Spange og jeg skriver til dig, fordi i min famile havde jeg en tante der blev kaldt Tulle som boede på Godthåbsvej. Det var nok før der var tænkt på os – jeg er født i 1954 -. Tulle skulle være din og Michaels farmor. Hvorfor jeg skriver er, fordi jeg har en byste i gips stående på min reol af jeres far som dreng og har i alle de år tænkt, at du eller Michael ville måske få glæde af den – som en minde – . Du kan komme og hente den helt frit. Der er gået en lille flig af næsten, fordi min broder – som er 20 år ældre end mig – spillede fodbold i stuen dengang. Hilsen Pia

    1. Kære Pia Spange, dette er en gammel artikel, Horsens Leksikon har ikke kontakt til de ovenstående. Mvh. Lars Bo Larsen, Horsens Leksikon

Der kan ikke kommenteres.