Lions Club Horsens

LionsClub-logo.jpg

LIONS er Verdens største humanitære organisation med 1.4 mill. medlemmer fordelt i 44675 klubber i 186 lande.

LIONS er en forkortelse af Liberty Intelligence Our Nations Safety, der frit kan oversættes til: Frihed og forståelse er en forudsætning for et lands sikkerhed.

LIONS blev startet i USA i 1917 af en mand ved navn Melvin Jones. Ideen er, at medlemmerne skal forene fritid, erfaring, viden og praktisk håndelag med det formål at fremskaffe økonomiske midler, som kan bruges til sociale og kulturelle formål. Lions beskæftiger sig ikke med politik og religion.

LIONS i Danmark har 308 klubber med ca. 7000 medlemmer. LIONS CLUB HORSENS har 31 medlemmer. Man kan ikke melde sig ind i Lions, men bliver opfordret af klubbens medlemmer.

LIONS CLUB HORSENS kan selv bestemme, hvilke aktiviteter man vil sætte i gang for at skaffe penge til gode sociale og kulturelle formål. Klubben har 3 store aktiviteter. Julelotteriet, Nytårskoncert og deltagelse i Middelalder festen. Overskuddet går ubeskåret til en forårsfest for ældre og til en række gode formål efter indsendelse af ansøgning til klubben.

Læs mere på LIONS CLUB HORSENS hjemmeside

Artikler fra Horsens Folkeblad

Horsens Bys Jubilæumspris, der er indstiftet af Lions Club Horsens, blev i går uddelt i tre portioner – og den ene modtager blev mere forbavset end den anden (Horsens Folkeblad 11.12.1997)

Læs artiklen

2 thoughts on “Lions Club Horsens

    1. Hej Pernille. Du har skrevet dit flotte tilbud på en artikel om Lions Club, Horsens på Horsens Leksikon. Kontakt til Lions Club, Horsens finder du her http://horsens.lions.dk/. Med venlig hilsen Lene Tolberg Overgaard, Horsens Leksikon

Der kan ikke kommenteres.