af Lars Bo Larsen
Fritz Bojsen var redaktørsøn fra Horsens, og faderen, Emil Bojsen var en aktiv medstifter af Danmarks første andelslagteri i Horsens. Frits Bojsen blev som ung mand lærling på slagteriet i Horsens og derefter slagteriarbejder i Randers. Senere drog han til England, hvor han i en periode var medarbejder ved DBC i London.
Da Fritz Bojsen vendte tilbage til Danmark blev han slagteridirektør i Silkeborg, hvorfra han senere kom til Holbæk som direktør for Holbæk Amts Andels svineslagteri, i mere end 40 år ledede han slagteri i Holbæk, Fritz Bojsen gjorde Holbæk Amts Andels Svineslagteri landskendt.
Desuden var han i en lang årrække medlem af direktionen af DBC i London og var bl.a. med i Slagteriernes Fællesindkøb, Hudecentralen, DAK, Roskilde og Svineavlsarbejdets Fremme.
Kilde:
Berlingske Tidende den 25. februar 1969.