William Jørgensen

William Jørgensen (”Buster”) (Cigarfabrikant, f – d. 13.09.1970)

Horsens Folkeblad den 15. sep. 1970

Dødsfald

Uden forudgående sygdom er en kendt Horsens borger, cigarfabrikant William Jørgensen, Kildegade, død i sit hjem, 71 år gammel.

William Jørgensen drev indtil for nogle år siden Brdr. Hansens cigarfabrik, som han havde overtaget efter sin svigerfar. Det var byens ældste cigarfabrik, især kendt for cigarmærket ”Nestor”. William Jørgensen var i mange år sin egen repræsentant og sælger og kom meget ud hos landkøbmændene, hvor han altid var en velset gæst.

I idrætskredse var William Jørgensen kendt som ”Buster” – en dejligt humørfyldt mand, der var populær som få. Selv var han i sine yngre år en meget aktiv idrætsmand, der dyrkede både atletik og fodbold. Han havde spillet med på det hold, der blev berømt som ”den gule fare”, og holdt af at mindes sine mange oplevelser fra den tid.

”Buster” var naturligvis stadig at finde på stadion, men nu som tilskuer til divisionskampene. Alle kendte ham som en god ven og kammerat, og alle værdsatte hans lune og uforlignelige humør. For hans mange venner kommer budskabet om hans død ganske uventet. Dagen før – i lørdags – havde han været med til at fejre sin kone 70 års fødselsdag og fejlede tilsyneladende intet.

Navnlig blandt de lidt ældre sportsfolk vil William Jørgensens minde leve i Horsens.

Horsens Folkeblad den 15. sep. 1970

Min kære mand, vor kære far, svigerfar og bedstefar,

Fhv. cigarfabrikant William Jørgensen er pludselig død

Horsens, den 13. september 1970.

Ellen Jørgensen

Kirsten og Vagn

Betty og Otto

Børnebørn

Højtideligheden finder sted torsdag den 17. september kl. 14:15 fra Vestre kirkegårds kapel.

Politikken, den 16. sep. 1970

Cigarfabrikant William Jørgensen, Horsens, er død, 71 år. Indtil for nogle år siden drev han Brdr. Hansens Cigarfabrik i Horsens, som han havde overtaget fra sin svigerfar. William Jørgensen var meget idrætsinteresseret og havde i sine yngre dage selv været aktiv fodboldspiller. Han var med på det Horsens hold, der blev berømt som ”den gule fare”.

Kopieret fra Carl Th. Jørgensens Udklipskartotek

Cigarfabrikant William Jørgensen, Horsens er død, 71 år gammel. Han drev indtil for nogle år siden Brdr. Hansen Cigarfabrik, som han havde overtaget efter sin svigerfar. Det var den ældste cigarfabrik i Horsens. William Jørgensen var i mange år selv rejsende for sit firma og blev derved kendt langt omkring hos købmænd m. v. I idrætskredse var han kendt som en humørfyldt mand. Selv var han i sine yngre år meget aktiv. Bl.a. spillede han på det hold, der blev berømt som ”den gule fare”.

Kopieret fra Carl Th. Jørgensens Udklipskartotek