Jysk Teknologisk Institut

Jysk Teknologisk Institut blev etableredes i 1943, med basis i Århus. I 1989 blev Jysk Teknologisk Institut fusioneret med Teknologisk Institutde under navnet Dansk Teknologisk Institut, bl.a. som et led i omlægningen fra statsstøttet virksomhed til hovedsageligt indtægtsdækket virksomhed. I 1990’erne skete en væsentlig omstrukturering, idet der skete 8 fusioner med lignende virksomheder og 3 fissioner. I januar 1999 vendte man tilbage navnet Teknologisk institut.

Instituttet har som formål at udvikle og formidle teknologiske fremskridt til gavn for dansk erhvervsliv og samfund. Instituttet har over 20 afdelinger, der bl.a. opsamler og formidler viden om: CAD, administrativ edb, robotteknologi og programudvikling, men også mere traditionelle driftsøkonomiske discipliner inddrages. Teknologisk Instituts hjemmeside

Der blev oprettet en afdeling i Horsens i 1975, og den blev nedlagt i forbindelse med en af institutets omstruktureringer. Årstal ukendt.

Avislogo.jpg

Jysk Teknologisk Institut har oprettet en afdeling i Horsens. (Horsens Folkeblad, 11.12.1975.)

Læs artiklen

2 thoughts on “Jysk Teknologisk Institut

 1. Kære Teknologisk Institut
  På den ejendom jeg bor i findes en “svalegang” foran 8 boliger.
  I stueetagen er der problemer med at få en epoxybelægning på dækelementerne til at klæbe konstant til underlaget. På steder skalder epoxyen af i flager. Fænomenet findes ikke højere oppe. Der er ialt 5 etager.
  Har I gjort forsøg med denne konstruktion og fundet ud af en primer man kan påføre før epoxyen smøres på.
  Jeg vil være meget glad for et konstruktivt svar.
  PS. Jeg er tidligere rådgivende ingeniør i bygge og anlægssektoren og kender kun TI for høj ekspertise, som jeg håber på at måtte trække på.
  Venlig hilsen
  Tom Tiljevang Larsen

  1. Kære Tom Tiljevang Larsen, dette er en gammel artikel, Horsens Leksikon har ikke kontakt til ovenstående. Mvh. Lars Bo Larsen, Horsens Leksikon

Der kan ikke kommenteres.