Poul Erik Jespersen

Poul Erik Jespersen (Redaktionssekretær, f. 20.09.1922)

Horsens Folkeblad den 16. september 1972

Jeffer fylder 50

Onsdag den 20. september fylder redaktionssekretær Poul Erik Jespersen, Horsens Folkeblad, 50 år. Jespersen, bedre kendt under navnet Jeffer, er født i Skjern. Sin journalistiske karriere begyndte han på Lemvig Social-Demokrat den 1. maj 1944, men allerede den 1. december 1944 kom han til Horsens Social-Demokrat. Han blev redaktionssekretær 1957 og redaktør af Aktuelt i Horsens 1963.

Jeffer var en af de efterhånden mange danske journalister, som måtte se deres avis gå ind. Han kunne dog forblive i Horsens, fordi hav ved årsskiftet fik ansættelse som redaktionssekretær ved Horsens Folkeblad. De mange år i Horsens har skaffet ham mange kilder, som altid vil være værdifuld for det blad, han er ansat på.

I en årrække var Poul Erik Jespersen en dygtig og samvittighedsfuld politimedarbejder, men i øvrigt har han ikke mindst beskæftiget sig med kommunalpolitik, musik og teater. Onsdagens 50-årige er allround journalist. Han har valgt sit fag, fordi han simpelthen ikke kunne tænke sig andet, og han har gennem de mange år i Horsens udfoldet et blomstrende journalistisk initiativ.
Dertil kommer, at han er et overmåde tiltalende og hjælpsomt menneske, som har skabt sig mange venner. Indenfor, Socialdemokratiet har han også øvet en betydelig arbejdsindsats og har således været formand for Socialdemokratiet i Horsens. Jeffer har valgt at fejre dagen i sit hjem Fasanvej 5, hvor han vil modtage gratulanter kl. 10-12.

Horsens Folkeblad ønsker en dygtig medarbejder tillykke med dagen og god vind fremover.

Kopieret fra Carl Th. Jørgensens Udklipskartotek