Poul E. Jacobsen

Poul E. Jacobsen (Arkitekt, f. – d. )

Horsens Folkeblad d. 13. december 1971

Dødsfald

I en alder af mere end 80 år er arkitekt Poul E. Jacobsen, Thorsvang, pludselig død.

Igennem mange år var arkitekt Jacobsen med til at sætte sit præg på Horsens. Mange er de byggeprojekter, han har været med til at skabe, og som for nylig nævnt udarbejdede han også for mange år siden udkast til en svømmehal i Horsens, den gang det trods mange bestræbelser ikke lykkedes at gennemføre planerne.

Poul E. Jacobsen opholdt sig i en årrække i USA, hvor han prøvede lidt af hvert. Under 1. verdenskrig var han med den amerikanske hær i Europa og tilbragte lang tid i de franske skyttegrave helt fremme i forreste frontlinje. Poul E. Jacobsen har flere gange fortalt om sine oplevelser fra den gang, og han har også i sit hjem været beskæftiget med at nedskrive sine erindringer.

Arkitekt Jacobsen var en dygtig fagmand, der altid var omhyggelig med sit arbejde, og hvis ord stod til troende. Dertil kommer, at han var et overordentligt charmerende menneske med et glad smil. Derfor vandt han sig mange venner. Igennem mange år var han kasserer i Dansk Arbejdes Lokalafdeling, og også her satte man stor pris på hans lyse sind.

Poul E. Jacobsen efterlader sig hustru.

Kopieret fra Carl Th. Jørgensens Udklipskartotek