Motorcykelklubben MC Kilden

Dorthe Kock, der bor i nærheden af Vamdrup, holdt aftenens andagt. Den er fast punkt på dagsordenen, når medlemmerne MC Kilden modes,
Dorthe Kock, der bor i nærheden af Vamdrup, holdt aftenens andagt. Den er fast punkt på dagsordenen, når medlemmerne MC Kilden mødes (Foto: Jan Høst-Aaris)

Kristne motorcyklister fra hele Jylland samles hver måned i Horsens. (Horsens Folkeblad, 07.09.1991)

Den sidste fredag i hver måned runger lyden af MC Kildens motorcykler i Industrigården i Horsens. Klubbens medlemmer kommer fra hele Jylland for at mødes i klubværelset i Maran Ata menighedens lokaler. To ting får dem til at køre den lange vej til Smedegade 31: De er alle bidt af en gal motorcykel, og de tror på Gud.

– Vi kan i hvert fald sagtens forene de to ting, siger Dorthe Kock, der er gift med klubbens formand, Jens Kock, og bor i nærheden af Vamdrup. Selvom klubben kun har eksisteret i 3 1/2 år, har Dorthe Kock samlet en tyk mappe med avisudklip om MC Kilden. – Det må være folks egne fordomme, der gør, at vi vækker så megen opsigt, mener Dorthe Kock. Fordommene går på, at motorcyklister er rockere og nogle vilde hensynsløse bavianer, mens unge kristne er pæne, stilfærdige, kedelige hængehoveder. – Men sådan ser virkeligheden jo ikke ud, siger Dorthe Kock.

Læs artiklen