Horsens Juleby

Juleboder. Foto tilhører Horsens Kommune. Fotograf: Per Algren

I december spreder julestemningen sig i Horsens midtby, når Horsens Juleby byder på hyggelige juleboder, juleaktiviteter for børnene, velsmagende julegodter og meget andet. I 2010 har Julebyen åbent fra d. 28. november til d. 23. december.

De røde boder er opstillet på gågaden i Horsens, hvor de besøgende kan købe mange forskellige varer – alt fra husflid og kunsthåndværk til mad og drikkevarer.

Ud over at besøge de mange boder, kan man bl.a. tage en tur med juletoget rundt i byens gader, besøge udstillingen om ”Julelegenden” i Vor Frelsers Kirke, eller lade sig underholde af den levende julekalender og de andre juleindslag, der opføres i forbindelse med Horsens Juleby.

Den levende julekalender. Foto tilhører Horsens Kommune. Fotograf: Per Algren

Der er mange aktiviteter specielt for børnene. De kan både høre julehistorier, besøge julehuset og møde julemanden, se de mekaniske nisser og køre en tur i karrusellen. Desuden er der opstillet en legeplads, hvor børnene kan boltre sig.

Horsens Juleby arrangeres i samarbejde mellem Kulturafdelingen i Horsens Kommune, VIA University College, Vor Frelsers Kirke, CityHorsens og Center for Job og Afklaring.

Se programmet for 2010 Klik her

Læs mere på Horsens Julebys hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.