Horsens Amatør Teater – HoAT

I 70’erne skabtes det egentlige grundlag for Horsens Amatør Teater. I små lokaler og kældre rundt om i byen begyndte folk at spille teater. Snart organiseredes de små grupper sig til Horsens Teater Forening. I begyndelsen af 90’erne skiftede man navn til Horsens & Omegns Amatør Teater og i dag, 37 år senere, kaldes foreningen igen Horsens Amatør Teater (forkortes stadig til HOAT), og medlemstallet svinger mellem 70 og 100 mennesker.

Horsens Amatør Teater har i over 16 år spillet de fleste af sine forestillinger i Håndværkerforeningen. Dette var tidligere Horsens Teater, hvor også mange professionelle teatre kom og spillede deres forestillinger.

Foreningens formål er at arbejde for at fremme interesse for amatørteater i Horsens og omegn og give sine medlemmer, via medlemmernes egen engagement og interesse, mulighed for at dygtiggøre sig inden for amatørteatrets område, hvor det sociale liv,ansvar og deltagelse er en naturlig del heraf. Dette søges opnået ved at opføre forestillinger, der opfylder krav til alsidighed og kvalitetsamt ved at etablere kurser eller formidle deltagelse heri.

Kontakt:

Horsens Amatør Teater – www.HoAT.dk

Horsens Amatør Teater

Allégade 18

8700 Horsens

Telefon: 20268496

Email: [email protected]

Læs mere på foreningens hjemmeside

Læs også artiklen om Teaterliv i Horsens