Hotel Danica

Hotelejer, direktor Steen B. Jacobsen (t.v.) glæder sig sammen med sin køkkenchef, Karsten Bonde, over den fornemme hæder i form af de tre stjerner, som Danica Hotel & Gastronomi netop er tildelt i Spiseguiden Danmark 1994. Foto: Martin Ravn
Hotelejer, direktor Steen B. Jacobsen (t.v.) glæder sig sammen med sin køkkenchef, Karsten Bonde, over den fornemme hæder i form af de tre stjerner, som Danica Hotel & Gastronomi netop er tildelt i Spiseguiden Danmark 1994. Foto: Martin Ravn

Fornem hæder til det kendte spisested. (Horsens Folkeblad, 20.10.1993)

Danica Hotel & Gastronomi i Horsens er netop tildelt de eftertragtede tre stjerner i den kulinariske vejviser, Spiseguiden Danmark 1994. – Det er en stor ære for os, og vi er meget glade for og stolte over hæderen, som vi nu også i årene fremover skal forsøge at leve op til, siger Danicas unge ejer og direktør, Steen B. Jacobsen (29), der har drevet hotellet og restauranten i foreløbig syv år. – Vi går aldrig på akkord med kvaliteten, og jeg synes da også, at de tre stjerner er med til at kaste glans over byen. Horsens er sat på landkortet. I forvejen var Danica Hotel & Gastronomi i Spiseguiden klassificeret og belønnet med to stjerner, og for et fremragende vinsortiment er givet tre vinglas.

Læs artiklen